Agro Pensiunea Butuceni
Lang Ro Lang En Lang Ru
         

Bun venit la Eco Resort Butuceni

Traditii din viata in inima Orheiului Vechi.

Divertisment

Divertisment


Vizitind Eco Resort Butuceni veti avea parte de activitati interesante care va vor oferi atit placere morala cit si un plus pentru sanatate.

SPA

In Eco Resort Butuceni SPA aveti posibilitatea de a va odihni in sauna, jacuzzi si o piscina spatioasa in care va puteti relaxa cu familia sau prietenii.

 

Gospodariia taraneasca

Aici puteti vedea o varietate de animale domestice si pasari, puteti participa la activitatile cotidiene de intretinere a acestora , spre exemplu sa incercati sa mulgeti o vacuta. 

 

Plimbarea cu trasura cu cai sau boi

Faceti-va placerea de a admira satul in combinatia cu senzatia unica de plimbare cu trasura. Exista trasuri de diferite marimi , unele cu capacitatea de aproximativ 15 persoane, ceea ce face posibila excursia intr-o companie mare.

 

Sala de conferinta 

Munca poate fi mai placuta si mai productiva intr-un loc linistit si pitoresc. Sala cu capacitatea de 25 de persoane , dotata cu flipchart, proiector si ecran. Comfort inteligent cu scaune, canapele, masa larga si evident conexiune WIFI calitativa.

 

Master class

Cu mare placere va invitam sa urmariti cum se prepara placintele, turtele si multe alte bucate moldovenesti veritabile sau sa participati la master class-le de preparare a bucatelor traditionale impreuna cu gospodinele noastre.

 

Piscina

Sederea in pensiunea Butuceni  in mod special in perioada calda a anului poate fi placut combinata cu baile de soare si relaxarea in piscina. Aceasta va ofera un loc de frumusete si armonie, un loc in care va puteti gasi noi energii si satisfactie. Piscina de care dispune pensiunea noastra este locul perfect unde va puteti destinde si efectua activitate fizica in aer liber. Puteti de asemenea sa faceti plaja si sa va bucurati de o dupa amiza insorita langa piscina. La Agropensiunea Butuceni descoperiti locul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Fotografii Locatie

Articole


Asculta si descOPERA Arta este in perfecta armonie cu natura.
Apr 18, 2016
Ziua Vinului la Eco Resort Butuceni Munca il slaveste pe om.
Apr 22, 2016
Dulciuri
Apr 18, 2016

©2010 Agro Pensiunea Butuceni Developed by Pixmania Made by Pixmania