În timp ce Japonia se pregătește să găzduiască cei mai buni sportivi din lume la Jocurile Olimpice întârziate din 2020, există o oportunitate de a gusta din spiritul olimpic aici, la Chișinău!

Toate misiunile diplomatice (Ambasade, Consulate, Organizații internaționale) cu sediul la Chișinău sunt invitate să participe la o cursă în numele carității pe data de 18 iulie, ora 9:00, stadionul Dinamo. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Ambasada Britanică la Chișinău, va reuni alergători profesioniști / sportivi olimpici și amatori pentru a susținer îngrijirile paliative în Moldova.

Sâmbătă, 15 mai, ora 9:00, în fața sediului Ambasadei România în Republica Moldova, dăm startul pregătirilor de cel mai așteptat eveniment sportiv #HospiceBikeTour 2021, organizat de Hospices of Hope Moldova.

Lansarea proiectului va avea loc printr-o cursă cu bicicletele de la Ambasada Romaniei din Chișinău până la un beneficiar Hospices of Hope Moldova din satul Peresecina, Orhei și înapoi (circa 70 km dus - întors). Suntem onorați să îl avem în această cursă pe E.S. Daniel Ioniță, Ambasador Romania în Republica Moldova care susține traseul caritabil și în acest an.

24 x 15,5 x 24 cm – este mărimea unei speranțe. Acestea sunt și dimensiunile cutiilor de donație Hospices of Hope Moldova – mici cu un aspect plăcut, eco.Te invităm să ne susții prin găzduirea urnelor pentru donații în incinta spațiului în care desfășori activitatea. Hotele, saloane, cafene, clinice stomotologice deja au dat curs invitației noastre și au amplasat cutiile de donații.