#Provocare de inclus codul fiscal al organizației Hospices of Hope Moldova – 1017620003086 - atunci când este îndeplinită declarația pe venit.
Te invităm să fii ambasadorul unei cauze nobile!

Vino cu un mesaj scris sau video pe rețele de socializare referitor la direcționarea 2% impozitului pe venit pentru dezvoltarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă.
Despre noi:


Suntem Hospices of Hope Moldova, organizație de caritate care dezvoltă și sprijină serviciile gratuite de îngrijire paliativă din Republica Moldova. Beneficiarii noștri sunt peste 200 de copii și adulți care se află în stadiu terminal de boală și au nevoie de îngrijire medicamentoasă, socială și psiho-emoțională.
Noi colectăm fonduri pentru ca cele 5 echipe mobile din Cahul, Soroca, Orhei, Taraclia și Ocnița să poată continua vizitele săptămânale la beneficiarii noștri.
Fiecare persoană fizică poate direcționa 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea îngrijirilor paliative din țară, fără a afecta propriul venit. Este nevoie doar de inclus codul fiscal al organizației Hospices of Hope Moldova – 1017620003086 - atunci când este îndeplinită declarația pe venit.
Pentru cineva este doar un click, iar pentru noi înseamnă a prelungi viața cuiva.
Vă rugăm să susțineți beneficiarii îngrijirilor paliative!
Cu drag,
Echipa Hospices of Hope Moldova
www.hospicesofhope.md
+373 792 66 407
 #Legea2Procente #Law2% #IngrijiriPaliative #hope #HospicesofHopeMoldova